Nøøøj: Mit havefoto er udvalgt …!

Hvor er det altså sjovt. Forleden kom en mail fra Haveselskabet, som jeg blev rigtig glad for og stolt over. Et af mine havefotos er nemlig udvalgt i en fotokonkurrence i forbindelse med Cph Garden, der løber af stablen den 21.-25. juni i København. Cph Garden er Danmarks første store haveshow med 8 showhaver, 12 udstillingshaver, et bugnende program med bl.a. foredrag og underholdning samt over 150 udstillere. OG altså ikke at forglemme: En fotovæg med samtlige udvalgte billeder! Der er fire kategorier med 25 udvalgte fotos.

Mit foto deltager i kategorien ‘Haveliv’ og viser min mands havestøvler. De er godt slidt af flere års haveanlæg: Afgravning af græs, nedgravning af stolper, fliselægning og alt det andet arbejde, der er grundlaget for det skønne haveliv, vi efterfølgende glæder os over: Friske ribs direkte fra busken, smukke buketter, der passer til dugen, hyggelæsning i flimmerskyggen og et glas vin i aftensolen. Det er nok den slags oplevelser, de fleste af os først og fremmest forbinder med ‘haveliv’. Men før vi kan nyde, skal vi yde!

Havearbejde er haveglæde

Selv om det er et slid at nå frem til de friske ribs osv., så skal man bestemt ikke underkende glæden ved det hårde arbejde i sig selv.

Havearbejde er haveglæde. Som I kan se på billedet, glæder jeg mig helt vildt meget …

Glæden ved langsomt at arbejde sig hen mod drømmehaven og glæden ved de små sejre, når noget lykkes, og et hegn er sat, en trappe er etableret, eller et bed er tilplantet (og det gror!). Havearbejde er nemlig en del af haveglæden. Det skal man huske. Og det vil jeg gerne minde om med mit motiv – der forhåbentlig også vil fremprovokere en lille trækning i smilebåndet hos beskueren. Humor bærer os langt.

Vinderen udpeges

Sammen med æren af at blive udvalgt, har jeg vundet en billet, så jeg kan komme ind og se både udstilling og fotovæg. Det er ellers lidt presset i kalenderen i anledning af Sankt Hans, men jeg vil da nødigt gå glip af sådan en haveoplevelse, så det bliver der selvfølgelig plads til.

Om jeg går videre i konkurrencen og vinder kategorien kommer an på, hvad de professionelle dommerne siger. De udpeger en vinder i hver kategori. Derudover har udstillingens gæster også mulighed for stemme på de udvalgte fotos. Vinderne offentliggøres den 23. juni. Tilføjelse: Du kan stemme på billedet ved at sende en sms til 1245 og skrive AF 68. Der er mellemrum mellem bogstaver og tal. Tak for hver en stemme. 

Nu må vi se, hvad der sker. Det er i hvert fald sjovt at være kommet med. Og det bliver endnu sjovere at komme ind og se Bents støvler i forstørrelse på fotovæggen. 

Uanset hvad, så fortsætter jeg med at fotografere i haven. Jeg kan slet ikke lade være.

Hvis du ikke har hørt om Cph Garden, kan du læse om udstillingen her.

Lisbeth

——

Læg gerne en kommentar. Første gang, du gør det, kan der gå et par timer, før den vises. Det er fordi min spamrobot tjekker, om indholdet er ‘sobert’, og om din mailadresse virker ægte.
Din mailadresse offentliggøres ikke.

2 kommentarer til “Nøøøj: Mit havefoto er udvalgt …!”

 1. Bent har sandelig sexede ankler.
  Nu kan man blot fantasere om det der er over rammen. Har han også sexede knæ?
  Held og lykke. Du burde vinde
  K.h
  Birthe

  Svar
  • Hej Birthe.
   Jo tak, næste år må jeg udvide til shorts.
   Og tak for de gode ønsker om at vinde. Nu må vi se…
   Mange hilsener Lisbeth

   Svar

Skriv en kommentar